werkwijze

 

We starten op 3 vlakken:

 

Individueel:

Met het gratis aanbieden van de terug naar je kern methode voor gemotiveerde geïnteresseerden.

Hiermee kun je zelfstandig met jezelf aan de slag.

Je krijgt inzicht in wie je bent, Hoe je bent gevormd, Wat dit voor een invloed heeft op je huidige gevoel en leven, hoe je dit kunt gaan aanpakken door bewust te zijn van je eigen kern eigenschappen. Vervolgens ga je aan de slag. En wordt je bewust van dat elk persoon in zijn eigen proces zit. Wanneer je er niet uitkomt kun je een beroep doen op je naaste familie, of een coach van ons, uiteindelijk wanneer je dit onder de knie hebt, ben je ook in staat om een ander hierin te begeleiden.

 

Maatschappelijk:

We gaan starten met het opzetten van commissies/werkgroepen.

Deze werkgroepen, gaan in samenwerking met elkaar op basis van de gelijke kerneigenschappen het eigen geloof of leefwijze beschermen Vanuit de Golden Rule evenals de samenleving door samen te werken.

Wij komen 99,98% overeen met elkaar. Het is daarom veel makkelijker om naast elkaar te gaan staan, en de verschillen zolang de kerneigenschappen in tact zijn, te vieren.

De terug naar je kern methode en werkwijze is een manier om terug te komen bij de zuivere kern, van elk geloof of leefwijzen tot aan zuivere democratie en werkt maatschappelijk als individueel.

 

Landelijk:

We willen een aanbod doen aan partijen om met de methode kennis te maken en aan de slag te gaan.

UHC-Nederland gaat hiermee aan de slag.

 

Wereldwijd:

We gaan uitwisselingen organiseren tussen landen waar men met hetzelfde bezig is.

Hierover later meer.